/Catalonia/Colegio público

Escuela Giroi

Carrer Santa Maria del Camí, 54, 08530 La Garriga, Barcelona, España

Escuela Giroi
Colegio público
4.3
4 reseñas
4 comentarios
Indicaciones de orientación
M7GM+5V La Garriga, España
+34 938 71 70 49
agora.xtec.cat
Reportar ubicación
Reclama esta ubicación
Share
Lunes: 8–13
Martes: 8–13
Miércoles: 8–13
Jueves: 8–13
Viernes: 8–13
Sábado: Cerrado
Domingo: Cerrado
Escribe una reseña
Ro Ger (RoGer)
Ro Ger (RoGer)2 años atrás
(Traducido por Google) Ayer, domingo 13 de diciembre, se celebró la entrega de premios del 3º concurso literario "Muros" que organiza la asociación "La Garriga sociedad civil". En esta edición la temática era el Medio Ambiente.

Los relatos se trabajaron durante los meses de enero y febrero en la escuela, con todo el alumnado de 5º y 6º, a las sesiones de expresión escrita. Se hizo una selección de 5-6 relatos por grupo-clase y de éstos el jurado ha seleccionado 2 finalistas de cada escuela y 1 ganador por categoría.

Desde aquí queremos felicitar Gerard Ruíz (5º) y Laura Springer (6º), ganadores de su categoría y alumos de nuestra escuela.

La entrega de premios se corresponde al curso pasado y, en un principio, estaba pensada para el pasado 23 de abril, San Jorge, pero la situación de la pandemia no ha permitido su celebración hasta ahora.

Desde la escuela participamos en 2 de las 5 categorías existentes (5º, 6º, primer ciclo de ESO, segundo ciclo de ESO y Bachillerato y Ciclos Formativos) y presentando ilustraciones basadas en los relatos, de esta última participación se encargó la AFA de la escuela.

En el libro que se ha editado aparecen los 2 relatos finalistas de cada escuela y el relato ganador de las categorías participantes. La aportación de la escuela, además del alumnado ganador, ha sido la siguiente:

Alumnado que ha aportado ilustraciones: Alguer Delgados, Eudald Marsol, Joana Aparicio, Martina Nualart, Xènia Compaore, Martina Pareras, Arnau Dehesa, Aura Vergès y Arnau Antolí.
Alumnado finalista de 5º: Guillermo García y Pablo Padrós.
Alumnado finalista de 6º: Gisela González y Laia Pareras.

(Original)
Ahir, diumenge 13 de desembre, es va celebrar l’entrega de premis del 3r concurs literari “Murs” que organitza l’associació “La Garriga societat civil”. En aquesta edició la temàtica era el Medi Ambient.

Els relats es van treballar durant els mesos de gener i febrer a l’escola, amb tot l’alumnat de 5è i 6è, a les sessions d’expressió escrita. Es va fer una tria de 5-6 relats per grup-classe i d’aquests el jurat n’ha seleccionat 2 finalistes de cada escola i 1 guanyador per categoria.

Des d’aquí volem felicitar el Gerard Ruíz (5è) i la Laura Springer (6è), guanyadors de la seva categoria i alumes de la nostra escola.

L’entrega de premis es correspon al curs passat i, en un principi, estava pensada per al passat 23 d’abril, Sant Jordi, però la situació de la pandèmia no ha permès la seva celebració fins ara.

Des de l’escola vam participar a 2 de les 5 categories existents (5è, 6è, primer cicle d’ESO, segon cicle d’ESO i Batxillerat i Cicles Formatius) i presentant il·lustracions basades en els relats, d’aquesta darrera participació se’n va encarregar l’AFA de l’escola.

En el llibre que s’ha editat hi apareixen els 2 relats finalistes de cada escola i el relat guanyador de les categories participants. L’aportació de l’escola, a banda de l’alumnat guanyador, ha estat la següent:

Alumnat que ha aportat il·lustracions: Alguer Prims, Eudald Marsol, Joana Aparicio, Martina Nualart, Xènia Compaore, Martina Pareras, Arnau Dehesa, Aura Vergès i Arnau Antolí.
Alumnat finalista de 5è: Guillermo García i Pau Padrós.
Alumnat finalista de 6è: Gisela González i Laia Pareras.
CREEPER.MINECRA Enderman
CREEPER.MINECRA Enderman2 años atrás
(Traducido por Google) Muy bonito

(Original)
Molt bonic
Paula Masedo Garrido
Paula Masedo Garrido2 años atrás
Marc rovira
Marc rovira2 años atrás
Lugares recomendados